Nadja

IMG_0828

Ik ben Nadja. Ik heb 2 kindjes. Norah is mijn jongste dochter, geboren op 19 mei 2016. Benjamin is mijn oudste zoon, geboren op 18 oktober 2014.
Ik ben inmiddels 5 jaar getrouwd met Melle, mijn grote liefde! Inmiddels zijn we alweer 15 jaar samen. Ik ben 30 jaar oud. het klinkt ouder dan het is!

Ik heb communicatie gestudeerd aan de NHL in Leeuwarden. [En toen begon dochter te huilen. Later meer!]

Daar ben ik weer… Na mijn studie ging ik werken bij een grote gemeente. Wat collega’s betreft super, maar qua werkzaamheden nogal saai. Het inspireerde me totaal niet in zo’n grote logge organisatie. Ik nam ontslag en ben daarna gaan werken bij het bedrijf waar ik ook tijdens mijn studie heb gewerkt. Een opticien genaamd Copini Opticiens. Wat een ontzettend leuk bedrijf om te werken! Ik sta deels in de winkel en doe de (online)marketing en communicatie voor de verschillende filialen.

En toen werd ik zwanger…. Ik ging zoals veel moeders doen minder werken, waardoor je dus automatisch meer thuis zit. En wat doe je dan? Juist ja! Een mama blog beginnen… Misschien vindt iemand anders het ook nog leuk om te lezen.. Well, be my guest! Zo niet, ga lekker weg.

Mijn passies zijn natuurlijk mijn kindjes, maar ook houd ik van reizen, muziek, piano spelen en lamballen (did I just say that?) Maar ja… Ik houd ook van eindeloos Netflixen. Je kunt van mij dus zeer uiteenlopende blogs en vlogs verwachten.

Keep u posted!!

977761888593515130816 (1)