Anouhk

Uluru

Ha!

Ik ben Anouhk, de middelste van 3 dochters. Arme papa.
Ik ben getrouwd en moeder van 2.5 kinderen. Terwijl ik dit schrijf ben ik 30 weken zwanger van ons derde kind. Derde! Kind! Wow.

In het dagelijks leven ben ik drama docent op een Montessori middelbare school en ben ik ‘public speaking’ coaching als zzp-er. En daarnaast ga ik heel, heel erg mijn best doen om samen met de zussen jullie te entertainen hier.

Wat moet je weten over mij? Nadja noemt mij ‘geitenwollen sok’. Ik denk zelf eerder dat ik wél nadenk over bepaalde (opvoed)keuzes 😛

Verder heb ik veel liefde voor eten en dus koken. Want het moet uiteraard wel precies zoals ík het wil. Van mij kan je dus recepten verwachten!

Ik sport graag, hoewel er is maar één sport waar ik heel, heel, heel veel van hou; roller derby! Ik speel nu bijna drie jaar roller derby en het is geweldig. Bij welke andere sport mag je andere vrouwen beuken en krijg je een high five nadien? Precies! Bovendien krijg je er een enorm goede kont van, ook niet onbelangrijk! Nu speel ik om begrijpelijke redenen even niet maar zodra het weer kan sta ik op de rolschaatsen!

xoxo Anouhk