Over ons

Waar het allemaal begon..

3 zussen! Zie je die baby krijsen? Dat is Nadja. De jongste van het stel! Nog steeds de echte ‘baby’ van de familie, tenminste daar denkt onze moeder zo over ๐Ÿ˜‰ een tikkeltje verwend, maar geen akelig ‘prinsesje’ hoor!
Dan krijgen we Anouhk. Ze groeide op als middelste kind. Ze zeggen wel eens dat die wat anders zijn toch? Nou, in dit geval klopt dat wel. Van Anouhk kun je haar ongezouten mening verwachten en ze is zo gek als een deur. Door haar gezonde portie zelfspot heb je never a dull moment!
De oudste zus is Almira. Verreweg het meest attent van ons drieรซn en zoooo lief! Voor haar familie gaat ze door het vuur. Ze is van ons drieรซn het meest geordend en ze weet precies wat ze wel en niet wil.

We krijgen vaak te horen dat we op elkaar lijken. Dit vinden we helemaal niet erg, want naast het feit dat we zussen zijn, hebben we ook een ontzettend goede band met elkaar! We delen lief en leed en we willen nu ook graag een stukje hiervan delen met jullie. Onze dagelijkse struggles en geluksmomentjes met onze kids en ook zonder de kids. Blijf ons dus vooral volgen ook al heb je geen kinderen ๐Ÿ™‚

Wil je meer over ons weten? Lees dan onze korte bio’s of stuur ons een berichtje ๐Ÿ™‚

IMG_1016 IMG_1015

1513525931271707150816