Birthday bash Benjamin

cadeau

On-ge-lo-fe-lijk!

|NAD| Benjamin is alweer bijna 2 jaar oud. Ik ben alweer druk in de weer om een awesome feestje te organiseren voor de kleine man.
Hij is ontzettend gek van alles wat met dieren te maken heeft. Daarom heb ik een thema gekozen voor zijn feestje. Het jungle thema!

Uiteraard heb ik weinig tijd, dus dit is party prep mommy style! Benieuwd naar mijn tips?

  • Bedenk een simpel thema. Dit maakt het een stuk makkelijker om dingen te vinden die bij het thema passen. Denk aan mijn thema: Jungle, dus dieren.
  • Ga niet aan de DIY knutselwerken die je op Pinterest voorbij ziet komen. Ze zien er altijd super simpel uit, maar als je dit op de dag zelf nog gaat doen, blijkt het vaak toch nog minder makkelijk te zijn. Lees: stress!
  • Toen Benjamin 1 jaar werd heb ik de fout gemaakt om te zeggen tegen het bezoek ‘Kom maar wanneer je wilt komen!’. Dit resulteerde in het feit dat zo’n beetje 75% van de gasten tegelijk kwam. En dit allemaal rond lunchtijd. Dit jaar heb ik hier geen zin in. Dus ik nodig iedereen op hetzelfde tijdstip uit in de middag.

Het cadeau

We hebben nog geen idee wat voor cadeau we gaan geven. Om eerlijk te zijn heeft hij al zoveel speelgoed. Dat vind ik dus niet zo leuk. Ik zit wel te denken aan een mooie driewieler. hij heeft nu ook al een driewieler met zo’n duwstang. Deze hebben wij gekregen en ziet er niet heel mooi meer uit. Ook begint hij wat uit elkaar te vallen. Wellicht kopen we kwalitatief goede driewieler, waar Norah dan later ook nog wat aan heeft.

Heb jij nog een tip voor ons?

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *