Vlog recept: Mexicaanse driehoekjes

IMG_7566

Smullen maar!

|Nad| Mijn eerste mini vlog is een feit! Ontzettend spannend, doodeng en ontzettend leuk om te doen!
In de vlog kun je kort zien hoe ik snel een snack aan het maken ben. Super simpel met een lekker resultaat. Oja, niet geschikt als je een dieet volgt 😉

Wat heb je nodig:

– Tortila wraps
– Rode paprika
– Groene paprika
– Ui
– Mais
– Vegetarisch gehakt (kan ook kip of gewoon gehakt zijn!)
– Fajitakruiden
– Geraspte kaas
– Zure room
– Bloem
– Zonnebloemolie (om in te frituren)

Hoe maak je het?

– Bak eerst het vegetarische gehakt (of gewoon gehakt/kip) tot het gaar is.
– Snijd alle groenten fijn en wok dit kort in de pan met wat olijfolie.
– Voeg driekwart van een zakje fajitakruiden en de mais toe
– Voeg als laatste een zakje geraspte kaas toe
– Maak van ongeveer 3 eetlepels bloem en een beetje water een dik papje (dit dient als soort van lijm om je wrap dicht te vouwen
– Snijd de wrap door de helft
– Smeer de helft van de rechte kant in met het bloem mengseltje
– maak er een soort van puntzakje van
– Doe een flinke eetlepel van het groentemengsel in de wrap
– Nu plak je de bovenkant weer dicht met het bloem mengeltje

Frituur ze daarna, tot ze mooi goudbruin geworden zijn. Meestal een paar minuten. Ik frituur eigenlijk altijd in een pan met zonnebloemolie.

Serveer met zure room en meng daar het laatste beetje fajitakruidenmix door.
Je kunt ze ook nog wat kleine maken, dan heb je een leuke minisnack voor tijdens een feestje. Altijd een dikke hit! Succes 🙂

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *