4 vakantietips die je nog nergens las!

travel

Yay, Ibiza!

|NAD| Bijna is het weer zover! We gaan op vakantie naar Ibiza. Dit keer voor het eerst met Norah die dan 14 weken oud is. En natuurlijk met Benjamin die bijna 2 jaar is. Bij het uitzoeken van de reis zijn er zoveel dingen waar ik rekening mee gehouden heb. Hierbij een aantal tips van mij voor vakantie vieren met je (kleine) kids. Er zijn natuurlijk al veel artikelen te vinden volop tips. Maar onderstaande dingen vond ik nergens terug en ik vind het de moeite waard ze te delen met jullie!

 • Ik vind het altijd belangrijk dat de kinderen een eigen slaapkamer hebben. Je komt dan al snel terecht in een appartement of een hotel met familiekamers. Als je het slaap- en woongedeelte bij elkaar hebt, dan moet je namelijk of extreem vroeg gaan slapen met je kinderen, of de hele avond op je tenen lopen. Ik vind dat persoonlijk helemaal niks!
 • Ik zorg altijd dat ik een centraal gelegen accommodatie heb. Tijdens de vakantie heb ik namelijk niet zoveel zin om voor elk wissewasje de hele auto in en uit te laden. Hebben we even zin in een ijsje? Dan gaan we lekker te wandelen en stoppen we de kinderen in een drager of kinderwagen.
 • Ik zorg dat er genoeg kinderbedjes zijn. Er is niks vervelender dan dat je dreumes midden in de nacht gaat dwalen in een vreemd appartement, omdat hij zelf uit bed gestapt is.
 • Een buurvrouw van mij die kinderen in dezelfde leeftijd heeft kwam ook nog met een goede tip! Zorg voor relaxte vliegtijden. Dat wil zeggen… Niet midden in de nacht. Wij vliegen nu dus lekker overdag. Hiermee hoop ik dat het ‘ritme’ zo min mogelijk verstoord wordt. Dat betekent hier een blijer jongetje.

In februari willen wij met z’n vieren naar Kaapstad gaan vliegen. Dit is dus een iets langere trip. Heb jij nog goede tips voor een langere vliegreis? Deel ze met mij!

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

4 comments

 1. Hoi Nadja, goede tips! Houd ik ook altijd aan. En in het vliegtuig boeken we altijd stoelen waarbij je geen mensen voor je hebt. Dus een blinde muur en veel beenruimte. Blokjes en boekjes mee,kleedje en kussentje(babypakket) vragen aan de stewardessen laat die kleintjes maar lekker voor je voeten spelen!Heel relaxed.

  1. Bedankt voor de tips Linda! Dat is inderdaad een goed idee, die plaatsen hebben echt veel ruimte ja?
   De volgende lange reis wordt Zuid-Afrika. Dat vind ik wel een hele uitdaging met 2 van die kleintjes! Maar uiteindelijk komt het altijd goed ? xoxo

 2. Nou respect!? Het vooruitzicht van de bestemming maakt veel goed denk ik! Zeker als het Zuid-Afrika is… veel plezier alvast en succes met alle bagage, en je pukkies. Mantra: het komt gewoon goed, lala lala la (zingend ?)
  Liefs!

  #leuk: mijn dochter van bijna 1 heet ook Norah!

  1. Ik kijk niet echt uit naar de reis zelf, maar met zo’n mantra komt het vast goed! Hahaha!

   Wat leuk dat je dochter ook Norah heet!❤️ Ik krijg altijd veel positieve reacties op de naam.. Lief!! Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *