Mijn verslaving, ik geef toe!

pexels-photo

Oke oke,

| NAD| Ik ben totaal niet iemand die snel een verslaving ontwikkelt. Het is echter toch gebeurd en ik ga het niet meer ontkennen!
WARNING… Mensen met een al bestaande koopverslaving kunnen beter niet verder lezen 😉


Daar is het dan. Mijn verslaving is de Chinese webwinkel gigant AliExpress. De leukste babypakjes, speelgoed, fashion en interieur spullen vind je hier.

Met een newborn en een dreumes is het tegenwoordig toch wat lastiger om ‘even snel’ fysiek te winkelen. Hier baalde ik soms behoorlijk van. Want voor een kleine boodschap de stad in en lekker slenteren zit er niet in zonder de nodige driftbuien en gehuil. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het een kleine opoffering hoor! Maar daarom is het wel fijn dat er zoiets als AliExpress bestaat.
Ook erg fijn om te sneupen tijdens het geven van borstvoeding. Ja ik weet het, je moet eigenlijk tijdens het voeden constant heel verliefd naar je baby kijken. Nou, dat is hier vaak zo, maar zeker niet altijd! #loedermoeder

Wat is AliExpress?

Net als Marktplaats en Ebay kunnen verkopers op Ali hun (nieuwe)spullen verkopen. Een groot voordeel van Ali is dat het betaalsysteem super makkelijk is. Je kunt het altijd via Ideal doen, score!
Daarnaast vind ik Ali ook betrouwbaar. Ik durf te zeggen dat ik inmiddels meer dan 100 transacties heb gedaan en het is nog nooit mis gegaan!
Als je wilt zien wat ik bedoel.. Ga de Ali app downloaden en je bent avonden zoet!

Ook is Ali super goedkoop! Dat maakt het dus zo verslavend.. Je moet alleen wel goed opletten dat je geen rommel koopt. Dat wil zeggen slecht nagemaakte artikelen. Ik probeer bij het kopen hier wel zoveel mogelijk op te letten. Maar als ik het niet ‘verdacht’ vind, dan koop ik het dus gewoon via Ali.

Nadeel/voordeel

Enige nadeel is dat de levering wel even op zich kan laten wachten. Ik heb eens 5 weken moeten wachten, maar meestal is het er wel binnen 3 weken. Hoewel dit een nadeel kan zijn, zie ik het ook als een voordeel. Ik laat de pakketjes altijd bij mijn moeder bezorgen. Die werkt vanuit huis en kan dus mooi alles in ontvangst nemen. Dagelijks komt de postbode daar weer  een pakketje afgeven en voor mij is het altijd weer een verrassing wat het zal zijn. Ik heb standaard ongeveer 10 bestellingen open staan via Ali, echt een dagelijkse verrassing dus!

Wil je weten weten wat mijn laatste Ali treasures zijn? Ik kom dit weekend met een Ali shoplog. Dan ga ik alles voor je uitstallen!

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

2 comments

  1. Ja!!! Dat is een super gave site!! Wat zo geweldig is is dat het veel goedkoper is. Wat ik laatst zag waren de wasbare luiers (moet je wel een voorstander van zijn!). Echt zo goedkoop.. En visspullen voor de jongens..nerf aanvulling..uitzoeken maar! Je wordt er alleen wel wat hebberig van… Inderdaad een super aanrader!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *