Trainen met een personal trainer part 6

healthy-apple-fruits-orange

Eigenlijk is het net als bevallen!

|Nad| Wederom mocht ik weer op komen draven bij mijn personal trainer. Nadat ik ziek was geweest, was ik zoveel afgevallen dat zelfs mijn spiermassa was afgenomen. Dit keer gingen we even flink aan de slag om die spiermassa weer terug te krijgen.

Wat een pittige training was dit! Ik begin nu echt te merken dat de trainingen steeds zwaarder worden. Maar ik kan het aan, dat voelt zo lekker. De ‘high fives’ vliegen me om de oren, lekker motiverend werkt dat.

Het rennen op de loopband vind ik steeds wel behoorlijk pittig. Ik ben eigenlijk meer van het hard lopen i.p.v. hardlopen. Ik merk alleen wel dat het steeds beter gaat. Ik maakte tijdens de vorige training ineens de connectie met mijn bevalling. ‘Je bevalling?!’, denk je vast. Dat dacht mijn personal trainer volgens mij ook. Het leek in ieder geval zo, dat hij moeite moest doen om me niet keihard uit te lachen. Heel serieus zei hij ‘oke, dat kan ja…’
Tijdens mijn bevallingen was een goede ademhaling gewoon de sleutel tot succes. Daarmee werden de wee├źn wat dragelijker en kon ik het gewoon aan. Zo voelt het ook een beetje met het rennen vind ik. Zodra ik mezelf verlies in die ademhaling en heel oppervlakkig ga ademen, dan gaat het mis.
Dus herinner ik mezelf er steeds aan om goed en rustig te blijven ademen. En als ik dit niet doe, dan doet mijn personal trainer het wel, fijn!

We gaan lekker zo door. Ik heb er plezier in en ik vind het heerlijk om op deze manier met mijn lijf bezig te zijn. En mocht ik ooit weer eens gaan bevallen, dan zit het met mijn ademhaling in ieder geval wel goed!

977761888593515130816

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *