Trainen met een personal trainer part 2

healthy-light-woman-legs

Ik zweet peentjes!

|NAD| Gisteravond was het weer zover. Ik ‘mocht’ weer gaan trainen met mijn personal trainer. Na de proefles van vorige week heb ik besloten om er mee door te gaan. Ik ben vastberaden dit keer, die zwangerschapskilo’s moeten eraf πŸ™‚
Maar om nou te zeggen dat ik het trainen in een sportschool leuk vind? Nou nee… Daarom is het maar goed dat er een personal trainer bij is!

Eventjes dacht ik gister dat ik er onderuit zou komen. Ik kreeg een Whatsapp bericht met de vraag of ik een uurtje eerder kon. Helaas kon dat niet van mijn kant. Ik appte terug ‘maar anders begin ik na mijn vakantie gewoon en slaan we vanavond over?’. Direct kreeg ik een appje terug… ‘Beginnen we nu al zo? Nee, we gaan gewoon trainen’, met een knipoog erachter. Oke… Ik kon het proberen dacht ik πŸ˜‰

Ik heb één keer een sportvriendinnetje gehad die als stok achter de deur fungeerde. Na een tijdje hadden we allebei geen zin meer. Ik kwam haar dan ophalen met de auto in mijn sportkleding (ja, in de auto..) en dan besloten we om niet naar de sportschool te gaan, maar gezellig een ijsje te gaan eten bij de ijssalon hier in Leeuwarden. Oke… Dat was dus the end πŸ˜‰

Maar nu… Nu gaat alles anders! De tweede keer met mijn personal trainer. Ik merkte toch wel weer een spanning toen ik naar de sportschool reed. De eerste keer was hij super relaxed, maar wat nou als hij toch die Generaal commandant blijkt te zijn? En wat nou als ik echt niet meer kan en ik MOET door. Goed een spanning dus.. Uiteraard was dit weer compleet onnodig, want hij was weer net zo aardig als vorige week. Alleen een beetje jammer dat het net zo ongeveer de warmste dag van het jaar was! Poeh… Extra zweten dus!

Enige verschil nu was dat ik op de weegschaal ging *slik* en mijn vetpercentage werd gemeten! Dit was de nulmeting en vanuit hier gaan we dus knallen! Wel even een shocker zo op die weegschaal. Je wordt dan weer even met je neus op de feiten gedrukt. Ik moet zeggen dat ik me er ook weer niet heel druk om maak. Ik heb in korte tijd twee kinderen gebaard, waarvan één nog maar drie maanden oud is! Aan de andere kant wil ik ook wel weer mijn oude en vertrouwde lichaam terug..

We gaan er dus voor! Vanaf deze week ga ik dus echt los! Wish me luck πŸ™‚

Ben jij tijdens je zwangerschap (veel) aangekomen of was je lichaam ineens ‘anders’? Ik ben benieuwd!

Misschien vind je dit ook leuk?

4 comments

    1. Dankje! Maar zoals je leest in mijn vorige blog over de personal trainer ben ik nogal een zeikerd.. En bij het eerste druppeltje zweet kan ik al niet meer! πŸ˜‰ Maar hij zorgt gelukkig dat ik mijn grenzen op zoek, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *