Trainen met een personal trainer part 1

Ugh.

|NAD| Ik moest eraan geloven. Mijn vriendin Stephanie is er laaiend enthousiast over en inmiddels heeft ze het figuur van Doutzen Kroes.. Dit allemaal dankzij een personal trainer. Uiteraard wil ik ook dat Doutzen lijf, of naja een lijf waar ik gelukkig van word. Na 2 zwangerschappen is het toch niet allemaal meer wat het ooit geweest is. Dus… Tijd om er nu wat aan te doen!

Allereerst begon het bij mijn sporttasje. Ik heb een hele verzameling aan canvas tasjes. Ik vind ze altijd super makkelijk en gelukkig zijn ze nu ook nog ‘hip’. De eerste en de beste die ik van de stapel pakte had de volgende tekst: UGH.
Dat was wel heel toepasselijk voor wat ik ging doen. Mijn tijd doorbrengen in de sportschool heeft me altijd dat gevoel gegeven. Ik hoop dat het dit keer anders zal zijn…

De afspraak is gemaakt..

Ik nam 2 weken geleden contact op met de personal trainer en de afspraak is gemaakt. Om 21.00 uur in de avond ging ik gister richting de sportschool. Best wel een beetje zenuwachtig, je hebt toch een bepaalde verwachting. Die van mij was dat ik dan afgebeuld en uitgelachen zou worden door zo’n super hunk met een brok spieren. Maar… Niks is minder waar! Super aardig en heel relaxed werden de doelstellingen besproken en zijn manier van trainen. Note: Over die hunk met brok spieren was mijn verwachting overigens zeer juist, en een beetje ‘eye candy’ kan geen kwaad toch!;)

Ik heb hem meteen gewaarschuwd voor mij! Ik ben een zeikwijf en zet totaal niet door als ik ook maar een beetje zweet begin te voelen. Hij moest lachen en zei dat het goed gaat komen. Fiewww… Ik vind het een hele stap, maar ben echt van plan om een lifestyle change te doen. Now or never.. Zo voelt het een beetje.
Maar super professioneel deden we een aantal oefeningen en kon ik kijken of er wel een ‘klik’ was. Het was tenslotte een proefles!

Uiteindelijk had ik er zo’n goed gevoel over dat we meteen voor de week daarna een afspraak hebben gemaakt. Ik ben benieuwd hoe het dan zal gaan. Ik hoop niet dat hij dan ineens de Luitenant-Generaal blijkt te zijn! Maar…ย Vanaf nu iedere week een update over mijn road to ‘killer body’! Moedig je me aan of ben je zelf ook van plan om een healthy lifestyle change te doen? Laat het me weten!

Over een aantal weken hoop ik toch echt het ‘UGH’ gevoel om te kunnen zetten in een ‘OLE’ ofzo! Dat wordt op zoek gaan naar een nieuw canvas tasje ๐Ÿ˜‰

977761888593515130816 (1)

 

Misschien vind je dit ook leuk?

6 comments

    1. Dankje! Ik ben net begonnen, dus nu nog erg gemotiveerd. Maar om dat vast te houden doe ik het met een personal trainer. Extra stok achter de deur ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *