Trainen met een personal trainer part 4

belly-body-calories-diet-42069

You go girl!

|Nad| Ik mocht weer lekker met mijn personal trainer aan de slag. Dit keer ging ik op zondagochtend. Om 9.30 uur stond ik alweer paraat in de sportschool. Toen ik nog een kinderloos leven had, kon ik me zoiets op zondagochtend absoluut niet voorstellen. Maar tegenwoordig begint de dag al rond 7.30 uur (of vroeger als we pech hebben).

Het was ontzettend druk bij de sportschool waar ik train. Ongelofelijk, maar zondagochtend blijkt gewoon een hele populaire sportochtend te zijn voor veel mensen. Onderweg kwam ik ook een aantal mensen tegen die buiten lekker aan het rennen waren. Ik ben dus iemand die daar dan ineens energie van krijgt.

Aangekomen in de sportschool vertelde de personal trainer wat meer over goede voeding. Ik kreeg tips en wat richtlijnen. De richtlijnen met betrekking tot de koolhydraten, vetten en eiwitten. Omdat ik vegetarier ben is het wat lastiger om aan al die eiwitten te komen. De eiwitrijke voeding werd dus even goed besproken. Daarnaast kregen we het over de meiden van het boek ‘The green happiness‘. Ik had dit boek al meerdere keren op Facebook voorbij zien komen en vond het er wel ‘leuk’ uitzien. De personal trainer kon zich totaal niet vinden in bepaalde uitspraken die ze bij ‘RTL late Night’ hadden gedaan. Nieuwsgierig als ik ben keek ik het fragment thuis meteen terug en ik was het totaal met de personal trainer eens. Ik vond ze nou ook niet bepaald geloofwaardig overkomen.

Later op de avond keek ik naar ‘Zondag met Lubach‘. Toevallig ging het weer over voeding en de meiden van ‘The green happiness’ kwamen weer ter sprake. Wat mij betreft sloeg Lubach echt de spijker op z’n kop. Er werden verschillende dieten en boeken besproken en uiteraard alles met een grote knipoog. Maar hij had wel gelijk. Laten we lekker ‘gewoon’ doen met z’n allen! Natuurlijk moet iedereen doen waar die zich goed bij voelt, maar in de basis komt het altijd op hetzelfde neer.

Na de pittige training reed ik in een euforische bubbel weer naar huis. Weer had ik het gedaan! Ik zag buiten wederom mensen hardlopen en bij de derde dame die ik zag rennen deed ik het gewoon… Mijn vinger drukte op het knopje en mijn raam ging naar beneden. Ik gilde uit het raam ‘You go girl!!’. De uitgeputte dame keek me lachend aan en deed haar duimen in de lucht. Iedereen heeft zo af en toe even een opsteker nodig dacht ik bij mezelf. Misschien kon ze nu wel net die vijf of tien kilometer halen, who knows, leuk was het in ieder geval wel!

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *