Ik ben op jou! Mijn basisschool liefde..

IMG_1176

Wil jij verkering met mij? Ja/Nee

|NAD| Volgens mij heeft iedereen wel zo’n soort van basisschool ‘liefde’. Ik in ieder geval wel en zijn naam is Thom. Ieder jaar weer kregen we verkering voor een bepaalde tijd en ging het ook weer uit. Meestal ging het uit tegelijk met alle andere stelletjes uit de klas. We zaten er totaal niet mee en gingen gewoon weer verder tot de orde van de dag.

Ik heb alleen wel het geluk dat mijn basisschool liefde nog steeds super leuk is! Zo kreeg ik een paar dagen geleden allemaal briefjes doorgestuurd van hem met teksten van toen we ongeveer 10 jaar oud waren. Uit zo’n sentimentele doos, die volgens mij ook iedereen wel heeft.

IMG_1175 (1)

Thom was altijd wel een populaire jongen. de meisjes stonden voor hem in de rij. Een echte ‘heartbreaker’. Maar hij koos (bijna) altijd voor mij! Dat komt volgens mij door zijn voorliefde voor alles wat een exotisch tintje heeft. Waar vroeger kindjes dat vreemd en anders vonden, vond Thom het interessant. Ik kom uit een Fries dorp waar toen nog de ‘buitenlanders’ met 2 handen te tellen waren. Thom wilde alles weten over het eten, de taal etc. Hij wilde zelfs met me trouwen in Zuid-Afrika 🙂

Zo mooi om die briefjes weer van hem te krijgen! Inmiddels gaat Thom voor mannen, maar wat hetzelfde is gebleven is zijn voorkeur voor een tintje in the mix 😉

Heb jij ook zo’n leuke basisschool liefde gehad?

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *