Een kleine verandering!

image

We kunnen het zelf nog niet geloven

Wat zijn we blij! We zijn nog maar zo kort bezig met ons blog en hebben al zoveel leuke reacties mogen ontvangen.

Het aantal nieuwe bezoekers stijgt nog iedere dag behoorlijk en gelukkig de terugkerende bezoekers ook. Dat is voor ons een teken dat we op het juiste pad zitten wat betreft onderwerpen. We hadden nooit verwacht zoveel volgers te krijgen in zo’n korte tijd, dankjewel daarvoor!:) en nog steeds zijn we bezig met het juiste pad te vinden hoor…

image

Wel krijgen we veel reacties van mensen die ons volgen, maar zelf geen kinderen hebben. We vonden daarom dat de ondertitel van ons logo niet helemaal klopt. Er stond namelijk onder ‘for chicks with kids!’. Vanaf nu hebben we het veranderd in ‘3 chicks with kids!’. Iedereen is dus heel welkom om ons te komen volgen.

Ja, je kunt van ons veel verwachten over de kinderen en gerelateerde onderwerpen. Maar ook de lifestyle en food artikelen willen we flink gaan uitbreiden.

Er ligt nog zoveel op de stapel en we zitten vol met ideeën voor de toekomst. Wil jij dingen van ons weten of heb je behoefte aan een blog over een bepaald onderwerp? Alle tips zijn welkom en daar doen we zeker wat mee. Blijf jij ons volgen?

Dankjewel!

1513525931271707150816

Misschien vind je dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *