Nieuw kapsel, help!

IMG_1155

De karige plantenspuit

| NAD| Ik ben iemand die (te) weinig naar de kapper gaat. Het is niet zo zeer dat ik het niet wil, maar ik heb er geen tijd voor. Of laat ik het anders zeggen, ik denk dat ik er geen tijd voor wil maken. Dat is heel jammer, want ik vind het wel echt heerlijk als iemand in mijn haar aan het kriebelen is!
De laatste keer dat ik bij de kapper was, is denk ik ongeveer 1,5 jaar geleden.
Alleen nu begint mijn kapsel zich rare vormen aan te nemen. Totaal geen model meer, veel te lang en onhandelbaar. Zelfs de ‘lazy bun’ wil niet meer zitten.  Oftewel ik irriteer me mateloos. Tijd om weer een afspraak te maken bij de kapper!


Iedere keer is het weer een zoektocht naar mijn perfecte kapsel. Met krullen vind ik dat nog wel een dingetje. Gewoon op Google intypen ‘mooie krullen kapsels’ doet het helaas niet voor mij. Er zijn zoveel verschillende soorten krullen! De kapsels die ik vaak mooi vind zijn gemaakt met een krultang of iets in die richting.
En alle moeders weten inmiddels… Dat ochtendritueel wordt per kind korter 😉 Waar ik eerst altijd heerlijk een uur lang voor de spiegel kon tutten werd bij de geboorte van Benjamin ingekort tot maximaal 15 minuten. Met de geboorte van Norah werd mijn ochtendritueel nogmaals gehalveerd. Het moet dus vooral SNEL! (Ik snap nu dat er veel moeders zijn met zo’n lekker makkelijk ‘pittig’ kort kapseltje!). Helaas staat kort haar mij niet.. Dus we zijn weer terug bij het begin. De zoektocht naar een halflang krullen kapsel.

Ik wil eigenlijk deze week wel heel graag naar de kapper. Als ik dan naar de kapper ga, dan doe ik het ook goed! Sjenkels in Leeuwarden is mijn adresje. Verwacht daar alleen geen knipbeurtje van 25,-. Omdat ik al zo weinig naar de kapper ga, betaal ik liever iets meer, want dan krijg je ook meer 😉
Ik heb al veel verschillende kappers gehad. Zodra de kapper aan kwam zetten met zo’n karige plantenspuit om mijn haar wat nat te maken voor het knippen, gingen bij mij alle alarmbellen al rinkelen! Nee, een goede kapper maakt naar mijn mening je haar eerst goed nat door het fijn te wassen en goed uit te kammen. Tenminste in mijn geval! Bij Sjenkels is dat ook altijd het geval. Ze weten waar ze het over hebben! En nee, dit is niet gesponsord 😉

Dan nu nog de vraag, hoe ga ik mijn haar laten knippen? Heb jij ideeën? Want ik heb serieus wat hulp nodig, wil ik deze week naar de kapper gaan!

Zoiets misschien?
IMG_1147

977761888593515130816

Misschien vind je dit ook leuk?

2 comments

  1. Zusje, ik stel toch voor dat je naar mijn kapper gaat in Amsterdam. Ronald, ik heb zijn nummer voor je, knipt je geweldig. Je hoeft niet na te denken over je kapsel, je zegt tegen hem’ ik wil seks in mijn haar!’ of ‘het moet binnen 5 minuten goed zitten’ en hij gaat aan de slag.Zonder uitzondering awesome. Kunnen we mooi ook gaan shoppen. Doen?
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *