Het leed dat vakantie heet!

beach-holiday-sunglasses-vacation

Luxeproblemen, ik weet het πŸ™‚

|NAD| Het klinkt misschien heel dramatisch. Maar hoe leuk ik op vakantie gaan ook vind… Het inpakken vind ik altijd best wel een dingetje. Totaal geen plezier of zogenoemde ‘voorpret’ beleef ik daaraan. Ik had dat eigenlijk altijd al wel, maar sinds ik kinderen heb is het nog wat erger geworden. Eigenlijk is het inpakken nu een soort van ‘anticipatie hell’ geworden.

Het is me ook nog niet duidelijk wat ik nou precies mee mag nemen aan boord van het vliegtuig voor de kinderen. Ik doe nog even een telefoontje aan Vliegtickets.nl. Helaas, de aardige mevrouw weet alleen net zoveel als ik.. Om het nog wat makkelijker te maken vliegen we heen met Transavia en terug met Vueling. Allebei hebben ze andere regels m.b.t. de bagage, fijn! Na 3 telefoontjes weet ik (iets) meer. Misschien ben ik verwend met het vliegen met KLM, maar ik vind Transavia/Vueling wel behoorlijke zaad vliegtuigmaatschappijen. Ik weet nu waarom ze zo goedkoop zijn. Β Je mag niet eens een extra minitasje meenemen voor je baby! Mijn handbagage wordt dus opgeofferd aan de kinderen, helaas! πŸ™ Gelukkig mag ik wel een buggy mee, yay!

Nou… 1 ding van mijn ‘pre vakantielijstje’ is afgestreept…Β Dan zijn er nog allemaal andere vragen die ik mezelf blijf stellen tijdens het inpakken. Om maar iets te noemen:

  • Wat moet ik binnen handbereik hebben voor als Benjamin het op een krijsen zet
  • Hoeveel extra setjes kleding moet ik in mijn handbagage voor als ik of kind onder gekotst/gepoept word
  • Wat zijn de dingen die ik beslist nodig heb op het strand
  • Wat neem ik mee voor een goede nachtrust? (knuffelbeesten etc!)
  • Wat neem ik mee aan eten voor de eerste dag als de supermarkten al gesloten zijn
  • Wat zijn nog leuke apps voor op mijn telefoon waar Benjamin mee kan spelen
  • Wat moet er nog gekocht worden

En zo zijn er dus nog ongeveer 100 vragen. Maar als alles eenmaal is ingepakt en we zitten in de auto, dan is het feest! De vakantie is begonnen…

Hoe pak jij het meestal aan als je gaat vliegen met je kinderen? En wat zijn voor jou onmisbare dingen tijdens een vakantie?

977761888593515130816

 

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *