Junk tv, I love it!

pexels-photo-57686

Mijn ‘must watch’ lijstje..

|Nad| Ik geef het eerlijk toe… Ik ben een groot liefhebber van junk tv! Junk tv in mijn boekje betekent voornamelijk series kijken. Veel series.


Niet beslist altijd de beste series. Vaak neem ik genoegen met series waarbij je hersenloos voor je uit kunt staren met een lekkere bak chips of heel veel chocolade! Helaas is dit laatste tegenwoordig niet meer een optie, omdat ik bezig ben wat pondjes te verliezen. (Je leest hierover in mijn blogs over de personal trainer!)

Series dus. Overdag heb ik hier geen tijd meer voor. Of naja, geen tijd… Ik wil dit niet doen waar de kindjes bij zijn. Maar zodra de stilte in huis teruggekeerd is en de kinderen liggen te slapen, dan komt het heerlijke warme dekentje tevoorschijn en kruip ik eronder met mijn laptop! Tegenwoordig val ik overigens vaak in slaap na een uurtje, dat terzijde.

Maar dan heb ik even ‘me time’! Voor de series die ik kijk houd ik een lijstje bij. Ja, zo erg ben ik inmiddels wel! Ik wil graag overzicht en weten wanneer ik welke serie weer kan kijken.

Ik ga je nu mijn favoriete series geven.

1. Dexter
2. House of cards
3. Grey’s Anatomy
4. Suits
5. Breaking bad
6. Homeland
7.  Chasing life
8. The fosters
9. Gossip girl
10. 90210
11. Pretty little liars
12. Private practice
13. Hart of Dixie
14. Orphan Black
15. Devious maids

Meer Junk tv?

Bovenstaand lijstje is nog gevuld met leuke en goede series, waar je bij sommigen echt nog wel even bij de les moet blijven. Ik kan iedere serie kort reviewen, maar dat is al genoeg gedaan en dat wil ik jullie niet aandoen.
Wel wil ik jullie een lijstje geven met nog meer heerlijke en vermakelijke junk TV. Echt mensen, kijken! Geloof me…

1. Breaking pointe
2. Dance moms
3. Million dollar listing New York
4. Teen mom 1,2,3
5. Preachers daughters
6. Breaking Amish
7. Breaking the faith
8. Married to medicine
9. Keeping up with the Kardashians
10. Bachelor/Bachelorette
11. 90 day fiance
12. Married at first sight
13. Below deck

Oke.. Het tweede lijstje is dus echt pure junk tv van de hoogste plank! Heerlijk en ik kan het iedereen aanraden.  Alle genoemde series zijn slechts een greep uit mijn volledige lijst. En die lijst is bij mij absurd heb ik me wel eens laten vertellen door Nouhk. En die kan er overigens ook wat van 😉

Ik hoop je wat inspiratie te hebben gegeven voor als je nog op zoek was naar een nieuwe serie om te volgen. Mocht je nog een goede tip voor mij hebben? Laat het me weten. Ik val namelijk vaak in een soort van ‘zwart gat’ als een seizoen van een bepaalde serie weer is afgelopen. Ik heb weer wat opvulling nodig…

977761888593515130816

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *