Houd de dief!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mevrouw, u bent in overtreding

|Nad| Onrecht… Ik kan me er zo kwaad om maken! Ik heb er nu ook weer mee te maken gehad. Waarom blijven mensen niet gewoon van je spullen af?
Ik kwam gisteravond thuis van het werk toen Melle ineens opmerkte ‘He! je nummerplaat is weg’. Snel ging ik kijken en kwam ik tot de ontdekking dat ze allebei weg waren.

Sherlock Holmes (aka mezelf) ging het even van dichtbij bekijken. En ja hoor, duidelijk met een schroevendraaier geforceerd.
Dat je nummerplaten weg zijn is nog oke, maar wat een geregel komt daar bij kijken zeg!

Vandaag was het dus eerst een ritje voor het printen van nieuwe nummerplaten en het monteren van de nieuwe houders. Daarna nog aangifte doen bij de politie. Want ik heb geen zin in verkeersboetes die ik niet heb gemaakt.
Van alles ging er door mijn hoofd! Wat als mijn nummerplaten worden gebruikt als vluchtauto of tanken zonder te betalen?!

Ik moet eerlijk bekennen dat het wel even door mijn hoofd spookte om nog iets uit te halen zonder mijn nummerplaten. Want wie doet je wat? Bijvoorbeeld bewust geflitst worden, omdat je wat te hard rijdt. Ik voelde me even heel ‘bad ass’ toen ik rond reed zonder die platen. Maar al snel veranderde dat gevoel, toen ik een politie auto tegen kwam. Niet nu.. En uiteraard werd ik aangehouden. Ik, als toch wel ultieme brave burger, heb eens wat en ik word aangehouden…

Waarschijnlijk vond de agent niet dat ik er heel erg ‘bad ass’ uitzag, want ik deed mijn verhaal en mocht gelukkig meteen doorrijden. Heel veel spannender kan ik het verhaal dus niet maken.

Ik heb weer nieuwe nummerplaten, dus hopen dat mensen er nu van afblijven. Ik weet in ieder geval dat ik een braaf hoofd heb en dat is ook wat waard, toch?

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *