Hieperdepiep!

IMG_5660

Hoera!

|Nad| Wauw, ongelofelijk. Donderdag was het weer zover. Ik mocht weer een extra kaarsje uitblazen voor mijn verjaardag. Alweer 31 jaar oud ben ik! De foto die je ziet, is precies 30 jaar geleden genomen, toen ik dus 1 jaar oud werd.
ik ben nu iemand in de 30. Toen ik 30 werd, voelde dat als een hele mijlpaal. Maar nu ik dan een echte dertiger ben, voelt dat wel heel oud en wijs…

Ik vond het ‘vroeger’ altijd heel stoer als ik ouder werd geschat door mensen die mij niet kenden. Op een  gegeven moment is daar dan zo’n omslag. Ineens realiseer je je dat het eigenlijk wel je ego streelt als iemand je eens jonger schat. Dat punt heb ik nu zeker wel bereikt. Ik voel me eigenlijk nog steeds dat ‘meisje’, maar dan inmiddels met wat meer levenservaring.

Ik begin nu ook zelfs te merken dat er wat rimpeltjes ontstaan! Voor nu vooral wat lachrimpeltjes en kraaienpootjes als ik bijvoorbeeld tegen de zon in kijk. De anti rimpelcreme staat dus nu al te pronken in de badkamer. Hoewel ik me er totaal niet aan stoor. Toen ik echter nieuwe creme nodig had, viel mijn oog toch op de anti rimpel variant 😉

Ik hoop dat ik nog heel veel meer kaarsjes mag uitblazen voor mijn verjaardag in goede gezondheid en met al mijn dierbaren. Want ik ben inmiddels wel zo ‘oud en wijs’, dat ik me realiseer wat belangrijk is in het leven en wat bijzaak is.

Rimpels… Die strepen heb ik verdiend!

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *