Gierende hormonen

image

kort lontje..

|NAD| Dat de hormonen door je lijf gieren als je zwanger bent, is iedereen wel bekend. Ongegeneerde jankpartijen horen daar gewoon bij en dat mag! Yay!

Maar nog steeds voel ik de hormonen stromen. Dat is iets wat ze je niet van tevoren vertellen. De borstvoeding zorgt ervoor dat ik nog steeds een week diertje ben. Ik moet zeggen dat ik mijn hormonen meestal wel de baas ben (toch?). Alleen wat ik altijd heb is dat ik wat fel kan reageren. Normaal heb ik dit totaal niet!

Wat dat betreft voel ik me hier in Spanje goed thuis! Wat een stelletje heethoofden wonen hier. Je denkt Ibiza, relaxed… Maar ook hier kom je dat Spaanse temperament overal tegen.

En ik kan lekker meedoen. Ik roep af en toe no, no!! En gooi mijn handen in de lucht. Heerlijk en niemand die raar opkijkt. Op deze manier heb ik al verschillende dingen voor elkaar gekregen hier. Zoals het vechten om een parkeerplaats.. Sorry hoor, maar wij hadden met twee kinderen toch echt meer ‘recht’ op die parkeerplaats. Normaal gesproken had ik dat nooit gedaan. Maarja, die gierende hormonen zorgen soms echt voor een kort lontje.. Die meneer ging niet eens meer in discussie, score!

Ik mag die Spanjaarden wel… Ik voel me hier in ieder geval goed thuis 😉

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *