Frustraties frustraties!

wooden-laundry-washing-clothes-line

Ik verwelkom je in een zure lucht van kots

|Nad| Dit is wel een weekje met behoorlijk wat ergernissen voor me. In mijn vorige blog kon je lezen hoe ik bestolen werd. Nou heeft onze, nog bijna nieuwe wasmachine, het ook nog begeven. En iedere moeder weet… Een wasmachine die het niet doet is een ramp met twee kleine kinderen in huis.


Vol goede moed belde ik de klantenservice van Coolblue waar ik hem gekocht heb. Ik bestel altijd via deze partij, want goede service is voor mij altijd veel waard. Helaas werd ik nu doorverwezen naar de klantenservice van het merk wasmachine. Jammer voor mij, maar deze partij neemt het wat minder ‘nauw’ met de klantenrelatie.

Een afspraak plannen was al een hele klus. Dit komt doordat ze ergens tussen 8.00 – 18.00 uur langs zouden gaan komen. Ze konden van tevoren geen indicatie geven of het in de ochtend of in de middag ging worden. Al behoorlijk gefrustreerd moest ik al dagen wachten. Gelukkig kon ik af en toe een wasmandje met was bij mijn moeder en schoonmoeder brengen. Groot voordeel was overigens wel dat ik het droog en opgevouwen weer terug kreeg. Yay! Maar gisteren was het dan zover, de monteur zou komen.

Na al een hele dag wachten kwam hij pas rond 15.00 uur aanzetten. Tot overmaat van ramp begon Ben ook nog over te geven. Sorry wasmachine monteur, ik verwelkom je in een zure lucht van kots! Hij kwam namelijk binnen toen het net was gebeurd. Met een huilend kind en krijsende hongerige baby gaf ik hem een ietwat zurige hand, oeps!

Do your magic please, daar staat de wasmachine!

Helaas kon hij het probleem niet verhelpen. Hij moet nu dus nog een keer langskomen, ergens op een dag tussen 8.00 – 18.00 uur. Daar gaat weer een vrije dag.
Gelukkig kan ik goed relativeren en zijn het uiteraard ‘kleine’ ergernissen. Maar dat het irritant is kun je wel stellen.

Ik wil mijn was kunnen doen! Ik had nooit verwacht dat dit uit mijn mond zou komen, maar wat is het toch fijn als je huishoudelijke apparaten goed functioneren…

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *