Fotoverslag Nad en gezin op reis!

Hello sunshine!

|Nad| We zijn inmiddels weer een week terug van onze vakantie naar Zuid-Afrika. We hebben het ontzettend leuk gehad met z’n vieren. Volledig opgeladen met vitamine D  en energie. Zo fijn om midden in de winter eventjes de warmte op te zoeken.


Hoewel de heenreis even met wat hobbels verliep, de rest ging gelukkig allemaal goed. Lekker eten, mooi weer, veel familie en de kindjes vonden het mooie weer ook duidelijk fijn! Kaapstad is een hele mooie stad die goed te bezoeken is met kinderen. Weten waarom? Ik schreef al eens eerder een blog met 10 redenen waarom je gewoon moet gaan (met kinderen).

Ben of ken jij iemand die binnenkort gaat vliegen met een jonge baby? Ik heb echt dé tip die je écht nog nergens las, trust me! Deze tip ga ik verklappen in mijn volgende blog.

Omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden, heb ik besloten om een kort fotoverslag te maken dit keer. Hope you like it!

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *