Family time: Bloemen plukken!

Pluk pluk..

| NAD | Oke, ik ga je nu een geweldige tip geven om samen met je gezinnetje te doen (of gewoon alleen..). Wij hebben dit zaterdag gedaan en ik ben helemaal enthousiast. Ik ben namelijk behoorlijk obsessed met veldbloemen. Prachtig vind ik ze! Elke keer als Bloomon weer voor de deur staat met een nieuw bos bloemen spring ik een gat in de lucht (ja, echt!). Daarom werd ik ook helemaal blij toen ik er tijdens een leuke fair achter kwam dat er hier in Frielsand een grote bloemen pluk tuin is.

Wij gingen daar zondag heen, niet wetende wat te verwachten. We kwamen er aan en wat bleek; we waren er alleen! Nog zo heerlijk puur en kneuterig was het. Ik houd ervan.. Er kwam een hele aardige mevrouw naar ons toe en die heeft even uitgelegd hoe het werkte. Basically, de tuin is van jou en pluk wat je wilt! Als je weg gaat mag je het geld (maar 5 euro per bos!) in het geldkistje stoppen. Eeehm, oke! Hier in Friesland kan dat dus nog gewoon, fijn!

We hebben een heerlijke ochtend gehad. Benjamin kon zijn energie goed kwijt. Die werd ook erg blij van de vrijheid en alle mooie bloemen. De tuin heet de Bascule en zit in Hommerts. Je kunt het bezoeken tot de herfstvakantie. Daarna zijn ze uiteraard dicht vanwege de winter.

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *