Een feestje bouwen

Met een knaller van een afsluiter!

|Nad| Ik ga altijd met heel veel plezier naar mijn werk. Ik werk drie dagen en ik vind dat een perfecte aanvulling op mijn moederschap. De dagen dat ik met de kindjes ben, vind ik ook heerlijk. De hele dag gek doen en die schattige lachjes op die kleine gezichtjes zien! Intens geluk! Echter…

Naar mijn werk gaan maakt mij een betere moeder. Ik heb het nodig om ook ‘volwassen’ gesprekken te voeren. Het voelt een beetje als tijd voor mezelf. Afgelopen week hadden we een ontzettend leuk evenement georganiseerd. Heerlijk vind ik dat! Van alles regelen, vliegen van hot naar her en aanspreekpunt zijn voor iedereen. De gezonde spanning vooraf… Komen er wel mensen? Wordt mijn persbimg_3718ericht opgepakt? Is de promotie allemaal goed gegaan? Zal alles volgens plan verlopen? Ben ik iets vergeten?

Maar zaterdag was het eindelijk zover. Na een aantal weken van veel geregel en drukte vond het Copini Bril Event 2016 plaats. We hadden de mooiste locatie van Leeuwarden afgehuurd, namelijk het Catshuis. Een prachtig gebouw in het centrum van Leeuwarden met een mooi klassiek karakter. Er kwamen verschillende (exclusieve) merken met complete collecties. We hadden live muziek, hapjes/drankjes en vertier voor de kindjes. De winkel is gevestigd een paar deuren verderop. Een rode loper liep dus door het centrum van onze winkel naar de locatie van het event.

Ik ben fan

De dag werd afgesloten met een gaaf optreden van zanger Brownie Dutch. Hij is de Copini Brillen ambassimg_3621adeur en draagt altijd een Cazal zonnebril. Een van de merken die wij verkopen. Ik moet zeggen dat ik tot twee maanden terug niet eens wist wie hij was. Toen ik zijn foto zag, herkende ik hem als de ‘side kick’ van Ali B in ‘The voice of Holland‘ en ik herkende hem van het tv programma ‘Beste zangers van Nederland‘. Maar wat een toffe peer is hij! En hij kan dus ook nog goed zingen. Ik ben een beetje fan geworden van Brownie 🙂

Na afloop kon de balans opgemaakt worden, nadat we eerst uitgeteld met z’n allen heerlijk gegeten en wat gedronken hadden. Wauw, iedereen tevreden! Veel bezoekers, mooie brillen verkocht en bovenal hebben we allemaal veel plezier gehad! Leuk om dit soort dingen te organiseren. Er komt zeker een tweede editie van het Copini Bril Event hebben we besloten.

En ik realiseerde me weer even al te goed dat ik echt leuk werk heb met veel vrijheid en super toffe collega’s!

Teamwork makes the dream work!

977761888593515130816

 

Misschien vind je dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *