Date night! Heb jij tips?

Hurray, the kids are sleeping!

| NAD| We houden natuurlijk allemaal zielsveel van onze spruiten. Maar soms moet je gewoon even een date night plannen om wat quality time te spenderen met je wederhelft. Laten we eerlijk zijn.. Vaak als de kinderen op bed liggen ga ik compleet onderuit gezakt op de bank liggen om vervolgens even lekker helemaal niks te doen, eindelijk! Dat is in het gunstigste geval.

Een date night zo op zijn tijd is erg fijn. Dit zijn dingen die wij vaak doen om even gezellig samen weg te zijn:

  1. Heel simpel, maar we gaan graag lekker uit eten. Even een avondje all out gaan in een goed restaurant. Dit is wat wij het meeste doen!
  2. Bezoek een concert of festival. Oke, om eerlijk te zijn doen we dit veel te weinig. Maar dit wil ik zeker meer gaan doen! Tips?
  3. Avondje schouwburg. Dit jaar hebben wij pas voor het eerst tijdens het uitkomen van de nieuwe jaarlijkse planning gekeken wat we willen doen en wat ons leuk lijkt. Waarom we dit nooit eerder deden? Geen idee! We zeiden vaak tegen elkaar ‘Goh, dat is een leuke voorstelling, daar kunnen we heen!’, maar bij het bestellen van de tickets bleek alles al uitverkocht te zijn. Dit jaar waren we er dus als de kippen bij en nu hebben we leuke voorstellingen op de planning staan 🙂 Dit gaan we uiteraard combineren met wat eten uiteraard.

Om heel eerlijk te zijn kan ik je niet nog meer tips geven. Het beperkt zich dus wel vooral tot de standaard dingetjes. Heb jij nog een leuke tip voor mij? En dan a.u.b. niet het casino noemen, voor een avondje met z’n tweeën vind ik dit echt booooring!
Binnenkort ga ik eens een bericht schrijven over dingen die je leuk kunt doen overdag. Deze lijst is een stuk uitgebreider, beloofd! 🙂

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *