Boodschappen shoplogje (biologisch)

IMG_6216

Mama Nature!

|Nad| Zo af en toe heb ik van die perioden dat ik ineens verantwoord, biologisch en heel gezond bezig ben. Bij mij komt dit wat in golven, want helaas zit het niet van nature in mij. Of naja, niet in mijn portemonnee. Om eerlijk te zijn vind ik biologische producten namelijk vaak erg duur, helaas. Om die reden laat ik het dan ook links liggen.


Voorheen ging ik zo’n één keer per maand richting de biologische supermarkt. Dingen die ik daar kocht waren bijvoorbeeld granola, (rauwe)chocolade, sap, crackers, tussendoortjes etc. Ik moest mezelf best inhouden, want er hing een behoorlijk prijskaartje aan.

Fractie van de prijs

Maar toen ik vorige week bij de Aldi was voor wat verjaardagsinkopen, werd ik ineens positief verrast! (Dit bericht is niet gesponsord). Om me heen zag ik ontzettend veel biologische producten liggen van ‘Mama Nature’, dus dat moest ik gaan proberen! De prijs bij de Aldi voor de biologische producten is in ieder geval maar een fractie van wat ik bij de biologische winkel betaal, dus dat is gunstig.

Ik kocht de volgende producten:

 • Sinaasappel/mango sap
 • Appel/aardbei sap
 • Jam
 • Spinazie/feta pizza (oke, even minder gezond ik weet het)
 • Mueslirepen
 • Citroensap
 • Bulgur
 • Mais toast
 • Muesli
 • Spirulina poeder
 • Quinoa

IMG_6217Ik moet zeggen dat deze producten me erg goed zijn bevallen. Alleen de appel/aardbei sap vond ik niet lekker. De spinazie/feta pizza was overigens heerlijk. Lekker voor als je eens snel moet eten bijvoorbeeld. De mais toast vindt vooral Noor heerlijk. Met haar vier tanden kauwt ze als een oude vrouw. De crackers worden snel zacht, dus perfect!

Ook kocht ik als snack lekkere gedroogde edamame boontjes, tuinboontjes en rauwe cashewnoten. Heerlijk om tussendoor wat te knabbelen.

Er is best veel te koop aan biologische en/of verantwoorde producten bij de Aldi. Ik vind het in ieder geval erg fijn dat ik deze producten kan kopen, tegen een schappelijke prijs.

Ik wilde ‘mijn ontdekking’ graag met jullie delen. Dus nu lekker met z’n allen naar de Aldi!

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *