Beter een goede buur…

door-wooden-bell-old

Of toch niet?

|Nad| Ik kan me tegenwoordig redelijk snel irriteren. Misschien komt dit door het gebrek aan slaap vanwege mijn (nog) niet doorslapende baby, of omdat ik wellicht soms écht een punt heb.

Ik ben namelijk, zonder dat ik het graag wilde, het KIALA afhaalpunt voor pakketjes van de buurt geworden. Schijnbaar ben ik wat vaker thuis dan de gemiddelde Nederlander, maar dat zo’n beetje ieder pakketje van een werkende buurtbewoner bij mij wordt gedumpt, vind ik zeer irritant.

En natuurlijk gaat dit niet om de pakketjes van de naaste buren en de mensen waar ik goed contact mee heb. Dit vind ik geen probleem en komt ook maar af en toe voor. Nee, dit gaat over pakketjes van buurtbewoners waarvan ik de naam niet eens weet!

Ik snap dat het voor de pakketbezorger vervelend is om de dag erna nog een keer langs te rijden, maar ik heb besloten om voor de buurtbewoners die ik niet ken, voortaan ‘nee’ te zeggen.

Ben ik nu een trut?

De buren komen namelijk om de een of andere reden vaak tijdens het ‘familie spitsuur’ langs. Op het moment dat je nét je kinderen lekker ingezeept hebt in bad, wanneer je eventjes gezellig een verhaaltje aan het voorlezen bent of wanneer ze echt nét slapen. *Ding dong!* en wakker is Noor weer, die van zo’n beetje alles wakker wordt. Lieve buren; jullie hebben niet gezien hoe ik als een ninja uit de kamer ben geslopen na haar voeding, zodat ze niet wakker werd! En ja.. Met een beetje pech kan ik dan straks nog een keer.

De DHL, GLS, PostNL en Selectvracht. Ze kennen me allemaal en weten me direct te vinden. Iemand niet thuis? We gaan gewoon meteen naar die mevrouw, die is er altijd is met een vriendelijke lach. Nou… Not anymore!

Ik heb weer even genoeg gezeurd voor vandaag, moet kunnen toch 😉

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *