At the beach restaurant

Voor jong en oud!

|NAD| Het is zeker niet de bedoeling dat ons blog een grote Ibiza advertentie wordt, maar vanaf volgende week kun je van mij weer andere onderwerpen verwachten. Voor nu eerst nog even het vakantiegevoel 🙂

Je kunt wel stellen dat we altijd op zoek zijn naar kindvriendelijke plekken tijdens de vakantie. Hoewel ik er voorheen nog een beetje van moest overgeven, zeg ik het nu zelf ook.. Kids blij, wij blij! En dan uiteraard wel op de best mogelijke manier die ook bij ons past..

In mijn zoektocht kwam ik terecht bij een super mooie en leuk beach restaurant/club. Ik las al iets over een ‘kidscorner’, dat is altijd al een dikke score voor mij.

Wat een uitzicht! Wij lagen heerlijk op de mega bedden met kussens etc. (het heeft vast een naam?). Het eten bleef maar komen. Norah kon lekker kroelen op het bed, Benjamin was aan het spelen voor onze neus en kwam af en toe eten halen en ook kroelen. Wat hebben we het hier fijn gehad. Als je nog een kindvriendelijke spot zoekt op Ibiza, dan is beach restaurant Atzaro een aanrader! Ook zonder kids is dit echt een aanrader…

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *