Kado’s voor de baby, dikke tip!

unnamed

Tijd om uit te pakken!

De baby werd afgelopen maandag 1. Feest! Maar wat geef je een baby kado? Al weken van te voren naar wat ik in hemelsnaam moet kopen. Yo kreeg toen een loopfiets super leuk maar ook erg prijzig. Die hebben we dus bewaard voor als deze baby iets groter is. Maar wat koop je dan? Iets kado geven is minstens net zo leuk als ontvangen dus het moest voor mij ook een beetje leuk zijn, toch? Ik heb een tip! Gelukkig stuitte ik, voor ik gek werd van alle keuzes op een geniaal concept; de mysteryboxen van ‘eerlijk speelgoed’. Het uitpakken en de inhoud zijn zó te gek dat ik jullie deze kadotip niet wilde onthouden.

Dit bericht is niet gesponsord, ik ben gewoon razend enthousiast.

Zien hoe blij we daar van werden en wat de score was? Check de foto’s!
eerlijk-speelgoed.nl Het openen van de doos. Ik ben een sucker voor mooi verpakte spullen. Maar wie eigenlijk niet?

Oooooooh! Op dit punt wilde alles zelf uit pakken, vergeet de baby, ik wil het! En het werd nòg leuker! mysterybox2 Met veel liefde ingepakt. Zei ik al dat ik alles zelf wilde uitpakken? De twee grote kinderen hadden daar ook last. Yo moest zelfs een beetje huilen omdat hij dit òòk wilde voor zijn verjaardag! Gelukkig mochten ze helpen met uitpakken, zij wel… mysterybox3 En zo blij maken kado’s dus! mysterybox4 Hier foto’s van onze buit. Ik had gekozen voor de grootste box van 75 euro. Beschikbaar in voor de leeftijden 0-2, 2-4 en 4+.

Ze zijn er in drie prijsvarianten náást de themaboxen die nu online staan. Je kan daar bijvoorbeeld nu ‘schoenkado’s voor Sinterklaas vinden. De boxen zijn ‘limited editions’ dus wees er snel bij, ze vliegen de webshop uit! Vandaag staan er weer een paar online dus als je in 1x klaar wil zijn voor een verjaardag of ander feest; snel klikken! mysterybox5 De volledige buit <3 mysteriebox6   Ik vond het een feestje!

 

1563429117544015130816

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *