1e verjaardag kind versie 2.0

IMG_7640

De dingen die je anders doet

|Nad| Ik kan het niet geloven. Noor wordt morgen alweer 1 jaar! Ik snap de oude mensjes van 80+ direct waneer ze zeggen ‘voor je het weet ben je bejaard!’
De tijd vliegt gewoon voorbij en voor mijn gevoel is dat met kinderen nog meer het geval. Maar het 1e verjaardagsfeestje van Norah staat gepland in het weekend.

IMG_7638Toen Ben 1 jaar werd hebben we groot feest gehad, erg leuk maar achteraf had ik toch een beetje het gevoel dat het te druk was. Te weinig tijd om echt van de dag te genieten.
Bij de 1e verjaardag van Noor gaan we de dingen anders doen.

  1. Het aantal mensen. We hebben dit jaar de visite gehalveerd. Of naja, niet de visite 😉 maar het aantal mensen. Directe familie en een handjevol vrienden met wat kids komen dit jaar. Wellicht is er dan een mogelijkheid om me eventjes tussen de visite te bevinden.
  2. Het tijdstip. Bij Ben zeiden we dat iedereen kon komen wanneer ze wilden. FAIL. Iedereen kwam ongeveer tegelijk, waardoor er een hele slechte verdeling over de dag was. Nu hebben we een vast tijdstip genoemd voor de visite.
  3. Dit keer ben ik niet zwanger en misselijk. Dat is ook wel een hele verandering 😉
  4. Zelf een ‘sweet table’ maken met verschillende taarten. Ja, echt waar! Ik ga zelf taarten maken, yum! Al is het alleen al om de voorpret…
  5. GENIETEN!!

En vooral dat laatste, want zoals ik al eerder zei… Deze mijlpalen maak je niet vaak mee en voor je het weet zijn de kinderen volwassen.
Ondertussen ga ik weer verder met het maken van mijn boodschappenlijst en de verdere voorbereidingen voor het feestje.

Ik heb er zin in!

977761888593515130816 (1)

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *