10x fijn om terug te zijn van vakantie

image

Bye Ibiza

|NAD| De vakantie zit er nu echt alweer op. Nee, wat is het snel gegaan! We zijn dit keer wel van plan om het vliegtuig te halen, dus nu vele uren van tevoren vertrekken dus.

Maar.. On a positive note.. Het moment dat je dan weer naar huis gaat vind ik ook wel weer fijn! Het klinkt misschien heel verwend, maar het gezegde ‘home sweet home’ is er niet voor niks. En hoe fijn het ook is geweest, thuiskomen is ook heerlijk. Herkenbaar?

Mijn 10 redenen waarom thuiskomen ook wel weer fijn is en waar ik dus nu alweer een beetje naar uitkijk:

  1. Mijn eigen bedje, want eerlijk is eerlijk.. Het komt zelden voor dat een ‘vreemd bed’ lekkerder ligt dan mijn eigen bed
  2. Mijn eigen keuken. Die keukentjes uit een vakantie appartement zijn het vaak toch niet helemaal met twee kookpitjes.
  3. Een lekkere ‘home cooked meal’. Wow, daar kijk ik naar uit. Want doordat die vakantie appartement keukentjes zo klein zijn, ga je toch maar elke dag uit eten (Poeh, zwaar leven!)
  4. Mijn eigen tuin. Heerlijk om gewoon te genieten in mijn eigen domein
  5. Weer even wat ‘me time’ inplannen om al die slechte┬áseries terug te kijken.
  6. Die stapel post doornemen en reclamefolders. Ja reclamefolders, ik weet het! Het kan ook online, maar ik houd nu eenmaal van dat krakende geluid bij het omslaan van die bladzijden;)
  7. Het weerzien van mijn vrienden en familie. En natuurlijk gezellig bijkletsen met Anouhk en Almira om nieuwe ideeen en inspiratie te bespreken. Tijdens de vakantie krijg ik namelijk altijd de beste ideeen.
  8. Uiteindelijk alle was die gedaan is weer netjes en fris opruimen
  9. Weer op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming met alle voorpret die daarbij hoort! Yay!
  10. Gewoonweg weer alles weten te vinden en je eigen spulletjes weer hebben!

Dit zijn mijn 10 redenen waarom het fijn is om weer thuis te komen van vakantie. Wat vind jij altijd het leukste als je weer terug komt van vakantie? Ik ben benieuwd!

977761888593515130816

Misschien vind je dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *